Wednesday, June 16, 2010

mengidam nokia

nokia oh nokia
i terasa nak pakai handset nokia la
bukan i tak suka sony ericsson
tapi
saja i nak cuba teknologi nokia
lagipun i dah lama guna handset sony ni
dah terlalu buruk seasons dan tak up-to-date

handset nokia mana satu yang sesuai kat i eh
n72 memang i dah pangkah
sebab abang i tengah guna
tapi kalau i nak handset n72 bundle second
boleh la i bodek suruh dia jual kat i
dengan harga sangat murah adik beradik

Nokia X6
cantik menarik tertarik kau memang da bomb

nokia x6 ni macam okey
 ☺dimensions : 111 x 51 x 13.8 mm
☺weight : 122 g
☺screen size : 3.2inch, 640x360, touchscreen
☺internal atorage : 32gb
☺connectivity : macam2 boleh
☺camera : 5.0 mgpxl (2592 x1944)

nokia x6 merah hitam
sedodon dengan heel i :p

4 comments:

~Eim Capek~ said...

cik mar,sila saving duit anda yer...xpyhla beli hp memahal..membazir..hehe

Zawani Cbn said...

nk gak hp baruuuuu........tempah kat mel yeh??hahahaha

c i k m a r ® said...

eim ~ survey handset untuk hantaran
haha
ayat yang sama sebelum shopping

c i k m a r ® said...

zawani ~ memang nak tempah kat mell
boleh dapat less :)

Post a Comment