Tuesday, October 9, 2012

bio essence tanaka white

weekend lepas i hang out sorang sorang
i pergi i0i depan rumah untuk window shopping 
 masuk saja enterance i0i
i terus menuju ke guardian
tak rasa nak beli apa apa pun time tuh
lepas masuk guardian i terus grab promotion catalog kat counter
sambil tawaf dalam guardian i membelek catalog
terus fokus kat budak scha ni
lepas tuh apa lagi
berbekalkan duit gaji yang baru diwithdraw
i terus borong 2 value pack bio essence ni
bukti pembelian
lepas beli terus balik rumah
dah tak sabar nak tengok isinya
 
 tadaa
 1 day cream 2 foam 1 toner 1 flawless serum
ini day cream
pekat sikit sebab boleh buat bedak asas


benda alah ini yang mahal
ala yang scha pakai kat dalam iklan kat tv tuh

tapi tak sama macam iklan
color light yellow gitu

selepas 2 hari pakai produk ini
i rasa kulit i semakin lembut
auw auw

ok bye



13 comments:

fARrA aMy said...

bapak mhl!!..org gaji bsar bleh le pkai..hik3..

c i k m a r ® said...

uish mana ada..pasni kena korek tabung nak tunggu next gaji

NM03 said...

singgah follow sini. jom tukar link, citer dan pendapat. kalu sudi, mari ke umh sy plaks. salam kenal...

Anonymous said...

u...nak says....thanks!!!!!mmg cari revw mcm nh...siap sekali dgn resit...u are the best kowt i search byk2bloger

Nabila Hamzah said...

nanti update la lagi sal tanaka white nie yer sebab ingat nak try jugak tapi nak tengok review orang lain..

tulip's oven said...

Sgt2 berkesan.. Sy pnh guna facial foamnye shj n mmng nmpk perubahan.. Kwn2 pun prasan yg kulit sy mkin putih.. Tp skng dh stop sbb rase dh ckup cerah dh n beralih pada bio essence bird nest pula (:

Anonymous said...

I pon pakai...sangat best! suke toner, cleanser n spf lotion....kulit mmg lembut....try laaa

Anonymous said...

untuk kulit jerawat n berminyak, agak2 ok tak guna tanaka white ni... ingat nak try...

Anonymous said...

erm....ada jeragat....leh hilang tak ? dah bosan la nak guna yang kat kedai toko2 jamu tu....

efayatlove said...

Ptg td jmp kwn lma pnya la lawa kulit dia putih gebu,mak ai mmg lawo..

~kokocincau~ said...

Baru je guna Tanaka White ni, beli trial pack sebab takut tak sesuai dengan kulit. Paling best sebab day cream yang mudah diratakan dan meresap ke kulit, bukan macam day cream saya guna sebelum ni (local product). Night cream pun tak berminyak. Hasil setelah 2 minggu, kulit jadi lebih lembut dan tona kulit lebih sekata ;). Rasanya hasil optimum akan diperolehi jika kita guna set lengkap: facial wash, toner, serum, day cream & night cream.

ann farihan said...

huhu,,,best ke pakai tanaka? sebab sy pakai serum tanaka white yg ada firm & white tu,,best,,muka xminyak,,share skit,,kalau blik facial,serum,day n nite cream bape hinggit?

hawa kasim said...

jual ke sis??

Post a Comment