Wednesday, January 2, 2013

lelong lelong


salam 
sekarang i agak terjebak dengan lelong superbid 
i bid benda murah saja 

i win i win 
antara barang yang i menang

white wedding pillow 
memandangkan i dah nak kahwin 
memang sesuai la kan 
tapi ada 1 pulak mesti berebut

ok yang ini conditioner rambut cap schwarzkopf 
i main bid saja menang pulak 
tak pasal pasal kena beli syampu cap schwarzkopf 

apakejadah i beli ini pun i tak tahu 
i budget kepala i muat agaknya
so i nak hadiahkan kat orang lah 

yang ini ubat dandruff 

berapa ringgit la i habiskan untuk benda ini 
macam membazir pulak kan 
tapi nak try hehe 

bye

3 comments:

Leen her said...

boleh ajar cara main dia x??macam minat je

c i k m a r ® said...

boleh jer leen..1st register kat lelong.com.my, then dah boleh bid kat bid.lelong.com.my for free..selamat mencuba

c i k m a r ® said...

bid ni on pada 1st and last wednesday je..tau lupa pulak nak bgtau

Post a Comment