Thursday, January 24, 2013

ipanelonline terbaik

 
salam maulidur rasul 1434
selamat bekerja untuk i
lemah betul bila kena kerja time public holiday
 
ok back to the title
hari ini genap 1 bulan i join ipanel online
dan i dah earn sebanyak rm24.06
 
 
ha serius ni tak tipu
 
so dengan duit yang i dapat ni
benda pertama yang i beli
adalah menda alah ini
 
 
cantik kan cincin ni
harga pun cantik tau
$0.99 saja free shipping
bid kat ebay bayar guna paypal
bulan depan baru i dapat menda alah ini
 
bukti duit masuk
rugi redeem sikit sikit
banyak fee
 
so jom la join ipanel online
login jawap survey dapat point tukar duit
 
kbye
 

14 comments:

~Ummi Ajwad~ said...

Cantiknya mar...huhu...

~Ummi Ajwad~ said...

Mar..org dh bt ipanel tu..npe lmbt sgt nk loading utk bt survey tu..stress tol...hehe...

c i k m a r ® said...

online guna hp ke? cuba try test guna laptop

Nisah Idham said...

dah daftar menda ni..
tengoklah ape hasilnya nanti ye :)

~Ummi Ajwad~ said...

dh register dh..mmg point die dpt ckt2 yer?

c i k m a r ® said...

kak nisah: selamat menjawap survey :)
hailmey: kalau xda survey or xlayak jawap sikit la dapat :)

Deanna Aris said...

cantiknyeeee cincin :)
Kisah Saya & Shaklee

Anonymous said...

NAK TANYA LA kOD ID UNIKS YG DIA MINTAK MASA DAFTAR TU APA EK?
TOLONG BG TAHU BOLE X?

shah said...

salam..cincin tu kalau harga sebenar bape ek

c i k m a r ® said...

anonymous; kod id unik tuh security code la...

c i k m a r ® said...

shah; tak tau la berapa tapi cincin ni yang biasa tak ada gold filled pun

Ct Noraishah said...

xtau sangat la bab ipanelonline tu tapi dah join heheh

nas izzatie said...

mm salam nak tanya la, if kita nak cash out cmne? sy baru survey menda ni.

kamarul farid kassim said...

I pencari duit mengunakan i panel..korang bole tgk my blog tuk percaya yg ipanel ni mmg bayar.tgk http://surveyonlinepaid.blogspot.com

Post a Comment