Thursday, August 5, 2010

taman negara in memories

malas cerita banyak 
i upload gambar aje 
penat lagi 
T_T

best gak naik bas vip

 
1st class 
who am i?

 
i'm a nurturer 
:)

menginap kat woodland resort
bilik 307 

 
sebelum masuk bilik posing kejap

 
posing lagi

 
ok ini sebelum nak pergi panjat gunung

 
kena naik bot nak g ke seberang 

 
tak ada orang nak snap gambar i 
i snap sendiri la

 
ini en halim snap 
agak fail

 
ini memang snap sendiri
kechik dslr group lain

 
kenapa i posing begitu 
hairan betul

 
i penat gila
tak larat nak posing dah 
menyampah dengan jerawat itu

 
gambar dengan signboard bukit terisek 
korang ada? 
ramai surrender tak nak naik sampai
bukit ni 
tak naik pun tak apa sebab pemandangan agak fail :(

 
gambar ambil sendiri 
guna hp sendiri 

 
ini pun sama

 
ini kat kelas last

 
ini pun

 
 we are in taman negara 

pokok kat sekeliling sedang menjalankan proses photosynthesis
sebab tu pokok bertukar warna 

banyak lagi gambar lain 
so far ini aje yang i ada 

6 comments:

eT said...

wahh...lama xder xtvt camni...zaman kanak2 riang dulu selalu la p prog cegini..mmg best..

a d r e y n i e e l i s y a said...

uish..mcm best ja..
huhuhu..
banyak seh gambar... hihih

Gen Fujita said...

masa pi dulu, nasib sungai tengah cetek, naik bot kena turun tolak sbb sangkut kat beting pasir

c i k m a r ® said...

eT ~ best tau sekali sekala join aktiviti macam ni
boleh release tension :)

c i k m a r ® said...

adreynieelisya ~ best dan enjoy
ada lagi gambar lain yang i tak upload
dan i memang suka bergambar :)

c i k m a r ® said...

Gen Fujita ~ time i pergi sana
air dalam dan deras
adventure jugak la :)

Post a Comment